MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

До свят черги на КПВВ Донбасу помітно зросли. Проїзду очікують тисяча водіїв

21.12.2016   
медіа група ХПГ
До новорічних свят черги на Контрольно-пропускних пунктах Донбасу помітно зросли. Проїзду очікують тисячі водіїв. З боку незаконних збройних формувань «ЛНР» в черзі перед блокпостом у Станиці Луганській очікують близько однієї тисячі громадян. Про це повідомляють монітори громадської організації «Фундаціія.101».

До новорічних свят черги на Контрольно-пропускних пунктах Донбасу помітно зросли. Проїзду очікують тисячі водіїв.
З боку незаконних збройних формувань «ЛНР» в черзі перед блокпостом у Станиці Луганській очікують близько однієї тисячі громадян. Про це повідомляють монітори громадської організації «Фундаціія.101».

«Значний потік піших на КПВВ «Станиця Луганська» з неконтрольованої території: в сторону контрольного пункту стоять до 70-ти чоловік, а на блокпосту непідконтрольної території, за словами людей, понад 1000 осіб. З контрольованої території на проходження лінії розмежування стоять до 150 чоловік», - уточнили волонтери.

На КПВВ «Новотроїцьке» ситуація контрольована. «Потік не надмірний, але постійний по обидва боки: з контрольованою - понад 60 машин і до 60 піших пасажирів, з неконтрольованою - 22 авто і 50 піших», - уточнили в «Фундаціі.101».

Найбільші черги фіксуються на КПВВ «Мар'їнка», де на в'їзд і виїзд стоять 500 машин, по 250 з кожного напряму.

У КПВВ «Майорське» - 300 автомобілів, по 150 з кожного боку.

На КПВВ «Гнутове» - 20 на в'їзд і 35 на виїзд.

За минулу добу лінію розмежування в районі проведення АТО перетнули близько 26 тисяч осіб і 3-4 тисячі транспортних засобів.

 Поділитися