MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ПРЕС-АНОНС Акція- перфоменс “Приречені на довічне”

13.05.2017   
Запрошуємо Вас на акцію “Приречені на довічне”, яка відбудеться 16 травня (вівторок) о 09:30 під стінами Верховної Ради України за адресою: вулиця Грушевського 5, м. Київ.

Зміст акції: несправедливо «довічно засуджені» шукатимуть з-за грат шлях до Феміди, але байдужість народних обранців не дає жодного шансу в’язням. Тому що депутати не розглядають законопроект 2033а, яким запроваджується процедура перегляду сумнівних вироків у кримінальних справах, де підсудний отримав пожиттєве ув’язнення. Законопроект був ухвалений в першому читанні більше року назад.

Такою акцією активісти хочуть привернути увагу народних обранців до проблематики свавільно засуджених, відсутності ефективної процедури перегляду судових рішень у кримінальних справах та необхідності запровадження механізму перегляду справ, який передбачений законопроектом 2033а.

Дата та місце акції: 16 травня (вівторок) о 09:30 під стінами Верховної Ради України за адресою: вулиця Грушевського 5, м. Київ.

Під час акції відбудеться прес-брифінг

Контактна особа:

093 985 25 74 – Андрій Діденко (координатор програм ХПГ)

[email protected]

 Поділитися