MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Зустріч, присвячена 110-й річниці Петра Григоренка

09.10.2017   
Зустріч відбудеться в Києві, в Національному музеї літератури України 16 жовтня – у день народження видатного правозахисника.

Дорогі друзі!

Запрошуємо на зустріч, присвячену 110-й річниці з дня народження видатного правозахисника, воєнного, політичного та громадського діяча, учасника Другої світової війни генерала Петра Григоровича Григоренка (16.10.1907, с. Борисівка Запорізької обл. – 21.02.1987, Нью-Йорк). У зустрічі візьме участь гість із США, молодший син Петра Григоровича, Андрій Григоренко. Буде презентований двотомник спогадів про Петра Григоренко «Человек, который не мог молчать…», складений Андрієм Григоренком та опублікований Харківською правозахисною групою.

Зустріч відбудеться в Києві, в Національному музеї літератури України (адреса – вул. Богдана Хмельницького, 11) в день народження Петра Григоровича –16 жовтня 2017 року о 17:00.

Вхід вільний.

 Поділитися