MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Незаконну заборону на в’їзд в Україну громадянці ОАЕ скасовано

03.02.2017   
Адвокату вдалося не лише відновити в суді порушене право свого клієнта, а й продемонструвати іноземцям, що Україна є правовою державою, де будь-які порушення їх прав можуть бути відновленні.

Громадянка Об’єднаних Арабських Еміратів Є., разом зі родинною, вирішила відвідати Україну на запрошення друзів та познайомитись з прекрасною архітектурою Києва. Проте, родині навіть не вдалося ступити на українську землю через «гостинність» та «теплу» зустріч прикордонників в аеропорту «Бориспіль»: під час перетину державного кордону родину повідомили, що Службою безпеки України громадянці Є. заборонено в’їзд до України. Родина була змушена просто з аеропорту повертатися додому аж ніяк не з позитивними враженнями про відпочинок в Україні.

Громадянка Є. була впевнена, що така заборонна є безпідставною та незаконною, тож вирішила оскаржити її в суді. Юридичний супровід здійснювала адвокат Тетяна Ромаданова, яка отримала в суді всі необхідні докази та обставини, які вказували на незаконність заборони в’їзду до України.

І ось, отримано повний текст рішення судді Київського окружного адміністративного суду Брагіна О. Є. про задоволення позову – рішення прикордонної служби про відмову в перетині державного кордону України громадянці Є. визнано протиправним і скасовано.

Адвокату вдалося не лише відновити в суді порушене право свого клієнта, а й продемонструвати іноземцям, що Україна є правовою державою, де будь-які порушення їх прав можуть бути відновленні.

З ЧИМ МИ Й ВІТАЄМО АДВОКАТА!

З повним текстом рішення суду можна ознайомитись за цим посиланням.

 Поділитися