MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

”Допоможімо сільській бібліотеці” (акція)

23.01.2008    джерело: www.unian.net
У районних центрах і містах Волині можна віддати книги у центральні бібліотеки, які розподілять їх між сільськими книгозбірнями

На Волині розпочалася акція „Допоможімо сільській бібліотеці". У її рамках обласна колегія управління культури і туризму звернулася до органів місцевого самоврядування, підприємств і установ, політичних партій і громадських організацій, меценатів і спонсорів долучитися до акції, здавши на пункти збору літературу для сільських бібліотек.

Як передає кореспондент УНІАН, пункти збору книжок для сільських бібліотек діють в м. Луцьку при кожній бібліотеці. У районних центрах і містах Волині можна віддати книги у центральні бібліотеки, які розподілять їх між сільськими книгозбірнями.

У рамках такої ж акції в попередні роки волиняни активно здавали чимало літератури з різних галузей знань, довідники, підручники. Так, протягом 2006 року в рамках акції „Допоможімо сільській бібліотеці" через обласні бібліотеки передано для сільських 4,3 тис. примірників книг, у 2007 році – 3,5 тис.

 Поділитися