MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Євгена Захарова включено до shortlist премії імені Вацлава Гавела 2023 рокуЗаява про неприпустимість маркування екологічних активістів екотерористамиСтрата в розстрочку. Необхідна процедура виправлення судових помилокВажливо стояти біля витоків змінЯк досягти балансу дотримання прав людини з урахуванням умов реального військового стануРосійські та міжнародні некомерційні організації виступили на підтримку Валентини ЧереватенкоАктивісти створили «розстрільний календар»14. ВРАЗЛИВІ ГРУПИ ЯК ОБ’ЄКТ ДИСКРИМІНАЦІЇ, РАСИЗМУ, КСЕНОФОБІЇ ТА ЗЛОЧИНІВ НА ҐРУНТІ НЕНАВИСТІ3. ДІЯЛЬНІСТЬ УПОВНОВАЖЕНОГО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПРАВ ЛЮДИНИВ Україні над учасниками мирних зібрань формується особливий ОЗОНовий шарУ Всекримcькому траурному мітингу взяло участь понад 30 000 осібПобиття, цькування, погрозиПрава людини в Україні 2011. X. СВОБОДА МИРНИХ ЗІБРАНЬПереслідування громадянського суспільства в Україні в 2011 роціМаніфест правозахисників України «Громадськість проти безправ’я»Рух «Стоп-цензурі!» заявляє про різке зростання насильства та тиску на журналістівЯнукович блогерам: я простягаю вам рукуВасиль Овсієнко: «Якби Україна стала економічно процвітаючою...»О котрій, пане Президенте?Громадський форум: «Зміни, яких ми потребуємо»

Новообраний Президенте, почуйте кожного! Всеукраїнський флеш-моб

25.02.2010    джерело: newcitizen.org.ua
Учасники закликали новообраного Президента Віктора Януковича прийти до людей на Громадський Форум 5 березня і безпосередньо сказати українцям Що, Як і Коли він робитиме для подолання корупції, захисту прав людини, реформи системи охорони здоров’я та ін.

24 лютого, о 13:00 у Києві на Михайлівській площі, а також найбільших 22 містах України відбувся загальнонаціональний флеш-моб «Новообраний Президенте, почуйте кожного!» http://newcitizen.org.ua/flashmob.

Учасники закликали новообраного Президента Віктора Януковича прийти до людей на Громадський Форум 5 березня о 21:00 в Український Дім і безпосередньо сказати українцям Що, Як і Коли він робитиме для: Подолання корупції; Захисту прав людини; Реформи системи охорони здоров’я; Реформи системи освіти та науки; Судової реформи; Реформи виборчої системи; Армії та обороноздатності країни; Вирішення екологічної кризи; Реформи молодіжної політики. http://newcitizen.org.ua/public-forum. Голосуючи на виборах, громадяни наймають Президента на роботу. Громадяни платять йому зарплату – тому вимагають відповідей.

В акції по всій Україні взяли участь кількасот людей. Це відомі громадські діячі, письменники, філософи, журналісти, експерти, активісти, студенти. Кожен учасник під час флеш-мобу поставив своє питання Віктору Януковичу із звертанням «Президенте, почуйте кожного!»

Запрошення Януковичу прийти на Форум було передано Ганні Герман по телефону прямо під час акції. Також запрошення із відео від громадян з усіх 22 міст безпосередньо буде передано у перший робочий день Віктора Януковича у п’ятницю в Секретаріаті Президента.

Мета учасників – аби Форум став новітньою традицією у стосунках суспільства і влади. Результатом Форуму має стати започаткування конструктивного діалогу між новообраним Президентом і суспільством.

Суспільство очікує, що Президент швидко відгукнеться на запрошення і прийде на Форум. Звертаємося до журналістів за можливості запитати у Віктора Януковича безпосередньо про його згоду. У разі відмови – учасники готові до акцій протесту.

Організатором Форуму є Громадська кампанія Новий Громадянин www.newcitizen.org.ua.

Це позапартійна, політично незаангажована, громадська ініціатива. Її учасниками є більше 40 НЕЗАЛЕЖНИХ відомих громадських організацій http://newcitizen.org.ua/partners. Мета кампанії – посилити вплив громадян на політичні та соціальні процеси в державі.

Відео флеш-мобів з усіх 22 міст буде розміщене на youtube упродовж 24-25 лютого за лінком http://youtube.com/results?search_query=newcitizenua&search=tag.

Детальна інформація про регіональні акції з’явиться за лінком http://newcitizen.org.ua/flashmob.

 Поділитися