MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Ініціативна група громадських організацій «Ні Беззаконню!»

11.06.2010   
Представники громадських організацій заявляють, що громадяни України постійно потерпають від свавілля представників влади всіх рівнів, які брутально та безкарно порушують Закони України і свої обов’язки.

Ми, представники громадських організацій заявляємо, що громадяни України постійно потерпають від свавілля представників влади всіх рівнів, які брутально та безкарно порушують Закони України і свої обов’язки. Нажаль діючи інститути влади і Уповноважена Верховної ради України з прав людини Н. Карпачова, не виконують свої обов’язки по захисту прав громадян України.   

Ми вважаємо, що лише громадські організації, їх представники, шляхом створення громадської інституції, зможуть зупинити свавілля правоохоронців і суддів, забезпечити належний контроль за діяльністю державних службовців та надати їх вчинкам об’єктивної оцінки.

Для встановлення належного громадського контролю за діяльністю чиновників, ми вирішили розпочати безстрокову вуличну акцію протесту біля стін Адміністрації Президента України, бо саме Президент України Віктор Янукович є гарантом дотримання органами державної влади прав і свобод громадян України.

Ми вимагаємо надання громадськості, їх представникам, достатніх повноважень для зупинення свавілля чиновників і суддів.

Акція розпочнеться 22.06.10 року в 09:00. В 11:00 учасниками акції, будуть проведені установчі збори по створенню громадської інституції «Ні беззаконню», задля координації зусиль громадських організацій і захисту прав громадян України.

Запрошуємо всіх небайдужих громадян України і громадські організації приєднатися до акції!

 

ВГО «Центр захисту прав людини «Свобода»       

Богдан Хмельницький

 

ГО «Громадська підтримка»

іктор Колбанцев

 

ГО «КСП Бориспільський»

Галина Бондаренко

 

ВГО «Громадський контроль»

Світлана Семко

 

КОО «Захист земель Київщини»  

Наталія Колимець

 

Українська Гельсінська спілка з прав людини

Олег Левицький

 

ГО «Патріоти Васильківщини»

Микола Мельниченко

 

 

 Поділитися