MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Акція до дня загибелі Георгія Гонгадзе в Харкові (ФОТО)

16.09.2011   
Сьогодні ввечері на харківському майдані Свободи відбулася акція до дня загибелі Георгія Гонгадзе. В акції на захист свободи слова взяли участь журналісти міських ЗМІ, громадські активісти, студенти, небайдужі громадяни.

Сьогодні ввечері на харківському майдані Свободи відбулася акція до дня загибелі Георгія Гонгадзе. В акції на захист свободи слова взяли участь журналісти міських ЗМІ, громадські активісти, студенти, небайдужі громадяни. Кожен мав можливість висловити свої думки—був «вільний мікрофон». Сьогодні, коли міська влада чинить тиск на телеканали АТН, А/ТВК, ФОРА, на яких звучить критика на її адресу, виступ журналістів на захист свободи вираження поглядів стає найпаче актуальним.

Акція протесту проти позбавлення ефіру опозиційних до міської влади телеканалів відбудеться в понеділок, 19 вересня біля мерії (пл. Конституції, 7). Початок об 11:30.

 

 Поділитися