MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Жителям Чугуївщини – документальне кіно про права людиниЧугуївська правозахисна група уклала з районною владою Меморандум про співпрацюДопомагаючи тваринам, ми робимо світ безпечнішим для людей‘Мы думали, что россияне не станут разрушать наши дома’‘Каждую минуту думали — выживем или нет’‘Щохвилини думали, чи виживемо, чи ні’ Не встигли здійснити задумане, бо ми їх затримали — у Ростові-на-Дону засудили чотирьох кримчан РФ: Держдума ухвалила закон про ув’язнення на 15 років за правду про війну в УкраїніНа Харківщині завершився XVIIІ Мандрівний фестиваль Docudays UA18 Мандрівний Docudays UA у Харкові: програма заходів«Я подумав, що місто захопили ДНР-івці, і я вже десь на підвалі» – у Торецьку правоохоронці катували представника ЛҐБТ-спільноти На Харківщині стартує XVІI Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UAСначала меня помиловали, но потом передумали…XIV Мандрівний фестиваль документального кіно про права людина Docudays UA крокує ХарківщиноюXIII Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA в Харкові4 листопада на Харківщині стартує XIII Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UAНа Харьковщине стартует XII Путешествующий фестиваль Docudays UAXII Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини DOCUDAYS UA стартує 16 жовтняПравозахисник: Треба менше думати про те, скільком українцям потрібна ваша допомога, а реально допомагатиДо Харкова завітав фестиваль американського документального кіно «Незалежність»

Колись ми станемо щасливими

06.12.2012    джерело: www.docudays.org.ua
До уваги студентів та викладачів Чугуївського професійного ліцею був представлений фільм польських кінодокументалістів «Колись ми станемо щасливими».

10 грудня 2012 р. відзначатиметься Міжнародний день прав людини – 64 річниця прийняття Генеральною Асамблеєю ООН «Загальної декларації прав людини».

З нагоди Міжнародного дня прав людини, Харківська обласна громадська організація «Центр правових та політичних досліджень «ДУМА» у партнерстві з ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв» і «Центром правової підтримки та інформації» Чугуївської правозахисної групи представляють мешканцям Харківщини найкращі документальні фільми на тему прав людини країн Європи, Америки, Азії та Африки у рамках Мандрівного фестивалю Docudays UA.

Перший кінопоказ відбувся 5-го грудня 2012 р. для учнівської молоді Чугуївського професійного ліцею. Перед сеансом правозахисного кіно на тему «Що таке права людини» виступив голова ЦППД «ДУМА», керівник «Центру правової підтримки та інформації» ЧПГ Юрій Чумак. До уваги студентів та викладачів ліцею був представлений фільм польських кінодокументалістів «Колись ми станемо щасливими».

Подібні заходи заплановані також у низці освітніх закладів, райвідділах міліції, управлінні Державної пенітенціарної служби України в Харківській області.

 Поділитися