MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Принаймні 7-х учасників акції протесту перед "Мистецьким арсеналом" затримала міліція

26.07.2013   
Степан Терновий

За повідомленнями "Автономної спілки трудящих", 7-ро її активістів були сьогодні затримані міліцією і доправлені до Печерського райвділку міліції. Протестувальників "спакували" в автозак. Один із затриманих, художник Давид Чикан, має проблеми зі здоров’ям.

Подробиці згодом.

Світлини з місця події.

Активісти "Автономної спілки трудящих" протестували проти клерикалізації України, проти "Православного Талібану". Також вони протестували проти цензури. Директор "Мистецького Арсеналу" і куратор виставки "Велике і величне", яку сьогодні відкрив В. Янукович, Наталія Заболотная вчора власноруч зафарбувала чорною фарбою картину "Коліївщина: Страшний суд" художника Володимира Кузнецова розміром 11 х 5 метрів, спеціально підготовлену для виставки.

Сьогодні з виставки зняли ще ордну картину - "Коктейль Молотова" Василя Цаголова.

Докладніше про причини акції можна прочитати тут.

 Поділитися