MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

340 грн. – це мінімальна платня за реалізацію конституційного права

01.08.2013   
Степан Терновий

Шевченківський районний суд міста Києва оштрафував на 340 гривень одну з учасниць акції протесту на Майдані Незалежності під час святкування 1025-річчя Хрещення Київської Русі.

1 серпня 2013 року Шевченківський районний суд міста Києва розглянув адміністративну справу щодо затриманої 27 липня на Майдані Незалежності активістки Ірини Бондар, яка, на думку міліції, незважаючи на заборону суду, проводила на Майдані Незалежності незаконний мітинг.

Суд визнав її винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.185-1 КУпАП (порушення встановленого порядку проведення мітингів) і визначив міру покарання у вигляді штрафу у розмірі 340 гривень.

Бондар заявляє про незаконність сьогоднішнього рішення суду і має намір його оскаржити. Також вона передбачає, що справу щодо неї свідомо фабрикують працівники міліції, щоб вигородити свого колегу по службі.

Нагадаємо, 27 липня у день святкування річниці Хрещення Русі на Майдані Незалежності за проведення акції міліція затримала 10 осіб.

 Поділитися