MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Пам′яті Польського Володимира Васильовича – Правозахисника, колеги, друга

18.03.2015   

Донецька обласна громадська правозахисна організація «Повага» щойно отримала повідомлення про те, що під час останніх обстрілів м. Дебальцеве Донецької області в лютому 2015 р. загинув Польський Володимир Васильович.

Польський Володимир Васильович – один із засновників Донецької обласної громадської правозахисної організації «Повага» та Дебальцівської групи Донецької обласної громадської правозахисної організації «Повага», член Ради організацій, починаючи з 2005 р. Був одним з ініціаторів створення Центру медіації та відновного правосуддя.

До виходу на пенсію в серпні 2014 р. Польський Володимир Васильович працював учителем фізики та інформатики в ЗОШ № 5 м. Дебальцеве. Він був не просто вчителем – він був Людиною і Педагогом з великої літери. Його учні, друзі, колеги будуть завжди пам’ятати його чуйність, поважне і дбайливе ставлення до людей, його мудрість і великий життєвий досвід, блискуче відчуття гумору.

Донецька обласна громадська правозахисна організація «Повага» та Дебальцівська група Донецької обласної громадської правозахисної організації «Повага» висловлюють своє співчуття близьким та рідним Польського Володимира Васильовича – нашого колеги і друга.

Від імені ГПО «Повага» та ДГ ГПО «Повага»,

співголова Валерій Гогін

 

 Поділитися