MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Два роки від загибелі журналіста Вадима Комарова: вбивцю так і не знайшлиСлідчі знайшли ймовірного вбивцю Вадима Комарова, але в поліції це заперечуютьПоліція оприлюднила фоторобот імовірного вбивці Вадима КомароваМісяць після побиття черкаського журналіста: слідство триває, Комаров досі в коміУ Черкасах побили журналіста Вадима Комарова, він упав у кому (ОНОВЛЕНО)Комаровский объяснил, почему Украина на грани катастрофических эпидемий и почему у нас самые дорогие лекарстваКомаровский раскритиковал новые прививочные идеи Раисы БогатыревойКомаров Сергей (г. Горловка, Донецкая обл.)Під загрозою свобода слова на Вінниччині. Із заяви для засобів масової інформації Вінниччини народного депутата України, керівника обласного штабу блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» Володимира Скомаровського

Помер журналіст Вадим Комаров

20.06.2019   
Денис Волоха

Сьогодні вночі, так і не вийшовши з коми, помер черкаський журналіст Вадим Комаров, якому вранці 4-го травня невідомий розбив голову.

«46 днів, перебуваючи у штучній комі, його тіло боролось за життя у цьому світі та душа таки обрала Царство Небесне і Вічний спокій… Щирі співчуття рідним та близьким та всім, хто згадує Вадима добрим словом», — написав у Фейсбуці  колега Вадима Комарова Валерій Макеєв.

Він додав, що правоохоронці, на його думку, надто утаємничують справу Комарова: «відповідей на гострі запитання щодо розслідування злочинів не має. На жаль».

Як повідомив голова НСЖУ Сергій Томіленко, сьогодні о 14:00 на Хрещатику, 27А (біля меморіальної дошки пам'яті журналістів, які загинули під час виконання професійних обов'язків) відбудеться прес-конференція щодо обставин убивства Вадима Комарова.

Як ми вже писали, черкаські правоохоронці заявляють, що активно займаються розслідуванням нападу, але справу розглядають не як посягання на життя журналіста, а як замах на умисне вбивство, хоча й називають потерпілого у своїх звітах саме журналістом.

Лікарі говорили, що в Комарова була ушкоджена ⅓ частина мозку.

 Поділитися