MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

«Довічно важливо». Науково-практична частина (Київ)Мистецько-науково-практичний проєкт «Довічно важливо»«Довічно важливо». Загальна ситуаціяСтрата в розстрочку. Необхідна процедура виправлення судових помилокЗвернення Української Гельсінської Спілки з прав людини та Харківської правозахисної групи щодо звільнення Володимира ПанасенкаЧому Україна рухається в ЄС, а судді і прокурори залишаються в радянському минулому?!Панельна дискусія «Право на справедливий суд» у рамках Docudays UAРешение ЕСПЧ по делу Петухова против Украины (№ 2)ЄСПЛ: система довічного покарання в Україні порушує права людиниРефлексії з приводу коментаря Харківської правозахисної групи (ХПГ) до Сьомої періодичної доповіді України про виконання положень Конвенції ООН проти катувань та нелюдяного або такого, що принижує гідність, поводження чи покарання

«Довічно важливо». Науково-практична частина (Харків)

19.11.2019   
ХПГ-інформ
Міжнародна конференція «Перспективи реформування української системи і міжнародний досвід» відбулася 26 квітня 2019 року в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого в Харкові.

Науково-практична конференція «Перспективи реформування української системи і міжнародний досвід» відбулася 26 квітня 2019 року в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого в Харкові.

Організована і проведена Харківською правозахисною групо спільно з European Prison Litigation Network, а також ГО «Театральна платформа» за підтримки Посольства Франції в Україні.

До вашої уваги – відеозаписи виступів учасників.


Проєкт «Довічно важливо» реалізує Харківська правозахисна група разом з ГО «Театральна платформа» у партнерстві з European Prison Litigation Network, а також Національною спілкою композиторів, «Київською Камератою». Проєкт реалізується за підтримки програми Culture Bridges, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC – Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

 Поділитися