MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ЦОЗ: на яку адресу писати?

07.09.2020   
ХПГ-інформ
Минулого тижня ми опублікували статтю, в якій йшлося про те, що адвокатські запити, надіслані до однієї з філій ЦОЗ ДКВС України, залишаються на поштовому відділенні. 4 вересня нам надійшов лист від начальника філії Дмитра Курушина.

Минулого тижня ми опублікували статтю «Повернено за закінченням терміну зберігання», в якій йшлося про те, що надіслані до філії Центру охорони здоров’я ДКВС України у Харківській та Луганській областях адвокатські запити залишаються на поштовому відділенні. 

4 вересня нам надійшов лист від начальника філії Дмитра Курушина, в якому він пояснює, що адвокатка ХПГ Таміла Беспала надсилала адвокатські запити на неправильну адресу. 

Дійсно, на офіційному сайті ДУ «Центр охорони здоров’я» ДКВС України вказана наступна адреса філії установи у Харківській і Луганській областях: майдан Свободи,5, Держпром, під’їзд 6, офіс 69. Листи адвокатки були надіслані на адресу вул.Нетіченська, 14.

Ми приносимо вибачення за непорозуміння та дещо різкий тон попереднього матеріалу, але воліємо зазначити: адвокатка надсилала запити не за помилковою адресою, яка не має жодного стосунку до філії ЦОЗу, а за офіційною юридичною адресою установи. Ось, наприклад інформація, отримана з аналітична онлайн-системи YouControl:

А ось свіжі дані з сайту clarity-project.info:

На цю адресу адвокати ХПГ неодноразово надсилали запити і – що важливо –   отримували відповіді без жодних зауважень про те, що їх варто було б надсилати безпосередньо до офісу на площі Свободи,5. Пан Курушин у листі сам повідомляє про це: «Лише на протязі 2020 року Вами вісім разів були надіслані адвокатські запити до філії ЦОЗ ДКВС України у Харківській та Луганській областях, на які філія своєчасно надавала відповіді».

Ми врахуємо розбіжності між юридичною та фактичною адресами філії ЦОЗ ДКВС України у Харківській та Луганській областях. Сподіваємося, що вся інша кореспонденція, яка надходить до ЦОЗу на вул.Нетіченська, 14, не залишається поза увагою установи. 

 

 Поділитися