MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Понад 700 порушень виявили фахівці у дитячих закладах оздоровлення і відпочинку

18.06.2013    джерело: 5.ua
За результатами перевірки зупинили експлуатацію понад 140-ка об’єктів на території 88 санаторіїв, профілакторіїв і таборів. Головні зауваження - невчасна перевірка та ремонт конструкцій, будівель і споруд.
Понад 700 порушень виявили фахівці кримського управління Держгірпромнагляду у дитячих закладах оздоровлення і відпочинку. За результатами перевірки зупинили експлуатацію понад 140-ка об’єктів на території 88 санаторіїв, профілакторіїв і таборів. Головні зауваження - невчасна перевірка та ремонт конструкцій, будівель і споруд. Щоправда, у двох оздоровчих установах перевірку не провели - туди інспекторів Держгірпромнагляду просто не пустили. Нагадаємо, 31 травня у Сімеїзі внаслідок обвалу балкона в санаторії - загинула 10-річна дівчинка, ще 2-є дітей постраждали.
 Поділитися