MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Російська влада заблокувала доступ до 2-х українських сайтів

17.11.2013   
Богдан Міщанський
Як повідомила Олена Білозерська, 16 листопада 2013 року у Росії заблокований доступ до її сайту http://www.bilozerska.info та до сайту інформаційної агенції “Поряд з вами”.

Як повідомила Олена Білозерська, 16 листопада 2013 року у Росії заблокований доступ до її сайту http://bilozerska.info та до сайту інформаційної агенції “Поряд з вами”.

На своєму сайті Олена Білозерська зазначає:

"Зрозуміло, що на сайті офіційно зареєстрованого інформагентства ніякого “екстремізму” нема і не може бути завідомо. Але я більше скажу: блог “Білозерська.інфо”, який є копією мого ЖЖ, створеною на випадок поганої роботи сервісу Livejournal або блокування мого акаунту, з’явився вже за влади Януковича – тобто, тоді, коли я вже майже не постила всілякі радикальні речі, які можна було постити за Ющенка. І все одно заблокували.

Повідомляючи про це на сайті інформагентства (http://poryad.com/?p=21918), ми порадили нашим російським читачам користуватися анонімайзерами, наприклад, http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-www.cgi/http://poryad.com. А мої особисті, блогерські матеріали, так само, як і раніше, доступні на ЖЖ http://bilozerska.livejournal.com/."
 Поділитися