MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Ніхто крім нас

18.09.2014   
Яна Смелянская
Саме під такою назвою 19 вересня в Києві стартує благодійна виставка – продаж картин відомих українських художників на підтримку поранених в АТО бійців. Про це повідомляє Міністерство оброни України.

В рамках Всеукраїнського благодійного культурно-мистецького проекту «Ніхто крім нас» з 17.30 до 20.30 години у приміщенні «Українського дому» відбудеться благодійна виставка-продаж. Автор проекту — Андрій Кулагін. Кошти, отримані від продажу картин, будуть спрямовані на лікування бійців, поранених під час АТО. Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України забезпечуватиме гарний настрій протягом заходу. Усі охочі можуть долучитися до благородної справи та завітати за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

 Поділитися