MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

"Хотіли незалежності? Отримайте! Чого ви стогнете?"

20.11.2014   
Яна Смелянская
Як повідомляють новини "Новоросії", так званий глава "ЛНР" Ігор Плотницький заявив мешканцям "республіки": "Не треба стогнати, адже ви отримали незалежність".
Звертаючись до жителів Луганщини на підконтрольних територіях, Ігор Плотницкий зі сторінок "республіканських" видань заявив, що зараз не час для стогонів і напружуватися з приводу важкого життя теж не потрібно. Адже головне, те що "республіка" домоглася так званої незалежності, передає.

"Ми хотіли незалежності? - Ми її отримали. Так навіщо зараз стогнати і напружуватися з приводу того, як нам буде важко?" - Задає Плотницкий питання "громадянам" ЛНР ".

Він впевнений, що нелегкий час ще буде. Так було і раніше, але немає потреби постійно скиглити собі під ніс і нарікати на те, що важко і важко. На думку Плотницького, потрібно, зціпивши зуби, працювати, працювати, щоб вистояти і вибудувати незалежність і самостійність.

І перший крок на шляху до будівництва незалежності - це співпраця з РФ, яка не перестає гнати на Донбас свою "гуманітарку".

Плотницкий так само "обрадував" жителів, що в "ЛНР" не створюватимуть власну банківську систему. На його думку, в цьому немає ніякого сенсу, оскільки стара система в єдиній "зав’язці" з всеукраїнською і банківські рахунки можуть бути заблоковані. Плотницкий запропонував якусь систему роботи платіжної системи "через пошту". І ця система повинна ефективно функціонувати. Правда як саме, він не уточнив.

 

 Поділитися