MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харкові міліціонери планували підірвати райвідділ

25.11.2014   
Яна Смелянская
В прес - центрі СБУ повідомили, що працівники Служби безпеки України затримали групу терористів, що готувала вибух у Харкові.  

"Викрито та затримано диверсійно-підривна група, яка готувала вибух в приміщенні одного з районних відділів МВС України, розташованого в густонаселеному районі міста Харкова", - йдеться в повідомленні.

За даними спецслужби, члени злочинної групи - громадяни України 1964 і 1972 р. Старший із зловмисників працював дільничним інспектором райвідділу, який планували підірвати. Його подільник раніше був звільнений з лав МВС. Вибуховий пристрій терористи збиралися активувати під час найбільшого скупчення людей у приміщенні.

Під час обшуку була виявлена так звана прилипуча міна СПМ, яку планували використати для вчинення терористичного акту, зазначили в СБУ.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Йдуть оперативно-слідчі дії.

 Поділитися