MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Режим тиші в Донбасі повинен початися 9 грудня

04.12.2014   
Яна Смелянская
Режим повного припинення вогню на сході України повинен початися 9 грудня. Про це йшлося на зустрічі Петра Порошенка з главами силових відомств, передає прес-служба президента.

"Учасники зустрічі обговорили виконання поставлених завдань в зоні АТО і визначили заходи, необхідні для виконання мінських домовленостей щодо дня тиші, який повинен початися 9 грудня", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, на нараді були визначені подальші дії у разі недотримання бойовиками мінських угод.

Окрему увагу глава держави приділив поліпшенню забезпечення збройних сил бойовою технікою та звільнення заручників з ворожого полону.

У зустрічі взяли участь міністр оборони Степан Полторак, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Служби безпеки Валентин Наливайченко, голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко, заступник командувача Національної гвардії Микола Балан.

Нагадаємо, напередодні представники України, Росії та ОБСЄ погодили заходи по припиненню вогню в Донбасі. Також раніше в ОБСЄ повідомили, що Україна домовилася з представниками ЛНР про припинення вогню з 5 грудня.

 Поділитися