MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

СБУ взялася за незадоволених мобілізацією

11.02.2015   
Яніна Смелянська
Служба безпеки України (СБУ) встановила 19 осіб з числа лже-журналістів і псевдогромадських діячів, які проводили кампанію по зриву ходу мобілізації. Про це заявив президент України Петро Порошенко на розширеному засіданні уряду в середу, 11 лютого

"Два тижні тому була розпочата потужна кампанія - інформаційна війна проти України зі спробою зірвати мобілізацію До цього були залучені так звані журналісти, громадські діячі, які на сьогоднішній день є такою ж загрозою, як і ворог на фронті", - сказав він.

Порошенко також повідомив, що СБУ вже встановила, "звідки генерировалась антиукраїнська активність, і на сьогоднішній день взято за одне місце 19 активних критиків мобілізації".

За дорученням президента СБУ продовжить цю роботу надалі.

"Ніяких компромісів з цього приводу не буде. До демократії, до свободи слова ця антидержавна діяльність не має відношення", - запевнив Порошенко.

Президент також зазначив, що мобілізація буде "йти за планом", але її темпи різні в різних областях.

 Поділитися