MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Росії закрили справу про державну зраду проти багатодітної матері

13.03.2015   
Яніна Смелянська
У Росії кримінальну справу за звинуваченням у державній зраді відносно багатодітної матері Світлани Давидової було закрито.

Про це повідомив її адвокат Іван Павлов у своєму Facebook.

"Справа проти Світлани Давидової припинено за відсутністю складу злочину, - написав юрист.

Також він додав, що з його клієнтки "повністю зняті звинувачення в скоєнні державної зради і роз’яснено право на реабілітацію".

Нагадаємо, Давидова стала фігурантом кримінальної справи після того, як стало відомо, що в квітні вона подзвонила в українське посольство і повідомила, що з військової частини поряд з її будинком вивели всіх військових, а в транспорті вона почула, що солдати могли бути спрямовані в Донецьк.

21 січня Лефортовський суд Москви санкціонував арешт Давидової, однак на початку лютого її випустили під підписку про невиїзд.

Давидова виховує сімох дітей, молодшому з яких лише два місяці.

 Поділитися