MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Технічне завдання для найму водія для ґрантової програми

10.08.2015   
Громадська організація «Харківська правозахисна група» виконує проект «Юридична підтримка ВПО та осіб, що постраждали внаслідок воєнних дій», в рамках ґрантової програми за фінансової підтримки Данської Ради з питань біженців.

Загальна інформація

Громадська організація «Харківська правозахисна група» виконує проект «Юридична підтримка ВПО та осіб, що постраждали внаслідок воєнних дій», в рамках ґрантової програми за фінансової підтримки Данської Ради з питань біженців. Проект направлений на юридичну допомогу внутрішньо переміщеним особам та особам, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України: інформування про права, юридичні консультації, звернення до органів влади, підготовка документів до суду, судові процедури. Для перевезення юристів по східних областях України потрібен водій.

Опис посади

Водій надає послуги з перевезень юристів по наступних областях: Харківська, Херсонська, м. Київ, Київська, Запорізька, Донецька.

Основні завдання

Водій самостійно встановлює безпечний та найкоротший маршрут руху до кінцевого пункту призначення, перебуває у підпорядкуванні юриста під час поїздок.

За результатами поїздок водій надає письмовий звіт координатору проекту про маршрут, показники спідометру до поїздки та після, загальну кількість кілометрів, кількість витраченого пального з додаванням чеків на пальне.

Вимоги

Водійське посвідчення категорії В.

Чесність, комунікабельність, здатність до самостійної роботи, вміння працювати в команді, ініціативність.

Безперервний стаж роботи водієм не менше 5 років.

ФОП (КВЕД – 2010, клас 49.39)

Знання ПК на рівні користувача.

Критерії, що вітаються та надають кандидату перевагу

– Водійське посвідчення категорій В, С, D.

– досвід роботи в неурядовій організації.

CV надсилайте на адресу [email protected].

 Поділитися