MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харкові – інформаційна зустріч за Програмою малих грантів ПРООН, що спрямована на підтримку підприємництва серед ВПО

07.09.2015   
Георгій Кобзар
9 вересня 2015 року в Харкові за адресою: пл. Свободи, 5, Держпром, 2- й під’їзд, 2-й поверх, зал засідань, з 11.00 до 12.30 відбудеться інформаційна сесія, під час якої будуть презентовані умові участі і процедура проведення конкурсу малих грантів для ВПО.

Програма розвитку ООН за підтримки Уряду Японії започаткувала програму малих грантів для розвитку підприємницької діяльності серед внутрішньо переміщених осіб і місцевого населення Донецької та Луганської областей. Перший раунд конкурсу на отримання грантів вже оголошено.

9 вересня 2015 року в Харкові за адресою: пл. Свободи, 5, Держпром, 2- й під’їзд, 2-й поверх, зал засідань, з 11.00 до 12.30 відбудеться інформаційна сесія, під час якої будуть презентовані умові участі і процедура проведення конкурсу малих грантів.

У Харківській області брати участь у конкурсі на отримання грантів можуть внутрішньо переміщені особи. Фінансування буде надаватися для відкриття, відновлення та розширення підприємницької діяльності. Максимально можлива сума гранту – 225 тис грн. Прийом заявок завершується 25 вересня 2015 року. Також передбачено оголошення ще двох раундів конкурсу.

З питань участі в інформаційній сесії у Харкові звертайтеся до пана Юрія Чумака, регіонального представника адміністратора грантової програми: [email protected]

Довідка «ПЛ»: Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Одеській, Полтавській, Харківській, Луганській та Донецькій областях та місцеве населення Донецької та Луганської областей (з підконтрольних Уряду України територій) взяти участь у конкурсі на здобуття малих грантів для започаткування та/або відновлення підприємницької діяльності.

Програму малих грантів для започаткування або відновлення підприємницької діяльності адмініструє благодійний фонд  «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з Благодійним фондом «Горєніє» та Всеукраїнською організація зі справ вимушених переселенців.

 Поділитися