MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Асоціація підприємців Деснянського району Києва стала на захист підприємців

29.01.2016   
Яніна Смелянська
27 січня в Деснянському районі Києва сталася НС, наслідки якої можуть бути самими непередбачуваними. Так в 4:00 27 січня 2016 року під час демонтажу МАФів, в Деснянському районі співробітники КП "Благоустрій Києва", застосували зброю.

27 січня в Деснянському районі Києва сталася НС, наслідки якої можуть бути самими непередбачуваними. Так в 4:00 27 січня 2016 під час демонтажу МАФів, в Деснянському районі співробітники КП "Благоустрій Києва", застосували зброю.

Всього було вироблено близько десяти пострілів, які, за словами представників підприємців Деснянського району спрямовані не тільки проти людини, яка захищає свій МАФ, а й проти всіх підприємців. таким чином підприємці зробили висновок, що співробітники КП "Благоустрій Києва", влаштувавши стрілянину, дали зрозуміти, що з малим бізнесом будуть розбиратися по-новому.

Глава наглядової ради Асоціації підприємців Деснянського району Києва, Олександр Сухарський, закликає до мирного вирішення конфліктних питань і впевнений, що даний інцидент може призвести до більш потужного протистояння, якщо не буде проявлені гуманність і розсудливість.

Олександр Сухарський зазначив, що він не сумнівається в тому, що подібні дії не вигідні владі Києва і все, що відбувається за спиною міського голови Віталія Кличка з метою не тільки завдати удару по малому бізнесу, але і дискредитувати мера міста.

«Ми не можемо не погодитися з тим, що сьогодні назріла необхідність приведення в порядок торговельної структури столиці України та з незаконно встановленими МАФами треба боротися, але методи повинні бути не такими. Якщо ви починаєте стріляти в бабусь, у яких забирають останній шматок хліба - це викличе бурю обурення і зупинити її буде складно. Можновладці чиновники повинні більше думати про добробут людей, а не займатися віджиманням або знищенням малого бізнесу», - заявив Олександр Сухарскій.

В Асоціації вже заявили, що не потерплять такого ставлення з боку КП "Благоустрій Києва" та закликають всіх підприємців та бізнесменів, які піддаються яким-небудь подібним методам протизаконного тиску з боку чиновників, об'єднуватися.

«Якщо вам погрожують, якщо на вас йде тиск з боку представників офіційних міських структур - приходьте до нас. Такого хуліганського відношення ми не будемо терпіти, і будемо відстоювати наші законні права разом», - додав Олександр Сухарскій.

 Поділитися