MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Неможливість перегляду справ свавільно засуджених (ПРЕС-АНОНС)

03.02.2016   
Четвер, 04.02.2016, 9:40, прес-центр ВР України. Буде продемонстрована неможливість перегляду кримінальних справ осіб, засуджених за свавільними судовими вироками, а також наголошено на необхідності прийняття Законопроекту 2033-а.

В четвер, 04 лютого 2016 року, о 09:40 в прес-центрі Верховної Ради України за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5, відбудеться прес-конференція за участю спікерів:

Віктор Чумак – народний депутат України;

Леонід Ємець – народний депутат України;

Олександр Банчук – експерт Центру політико-правових реформ, Реанімаційного пакету реформ;

Андрій Діденко – координатор програм Харківської правозахисної групи (модератор).

Під час прес-конференції буде продемонстровано за допомогою фактичних даних неможливість перегляду кримінальних справ осіб, засуджених за свавільними судовими вироками, а також наголошено на необхідності прийняття Законопроекту 2033-а, що дасть можливість переглянути справи свавільно засуджених осіб і поставити крапку винесенням справедливого та правосудного вироку.

Контактна особа: Андрій Діденко, [email protected]

 Поділитися