MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У справі вбитої Ірини Єрмакової з Горлівки з’явилися нові подробиці - В’ячеслав Аброськін

14.03.2016   
Яніна Смелянська
Знайдене недавно в Горлівці тіло вбитої Ірини Єрмакової викликало резонанс серед інформаційних інтернет-порталів. Було встановлено, що дівчина була викрадена бойовиками "ДНР". Однак подробиці вбивства молодої дівчини досі не відомі.

Знайдене недавно в Горлівці тіло вбитої Ірини Єрмакової викликало резонанс серед інформаційних інтернет-порталів. Було встановлено, що дівчина була викрадена бойовиками "ДНР".

Слідчим підрозділом Національної поліції Донецької області даний факт внесено до ЕРДР по ст. 115 ч.1 КК України (умисне вбивство). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області в Управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мати дівчини, Любов Єрмакова відмовляється приїжджати на підконтрольну територію для участі в слідстві. Було також встановлено, що у неї є ще одна дочка, яка є членом "ДНР" та доставляє гуманітарну допомогу бойовикам.

В'ячеслав Аброськін розмістив на своїй сторінці фотографію членів "Трої", які можуть бути вбивцями Ірини Єрмакової.

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, 5 грудня Ірина вийшла з дому і не повернулася. 26 грудня вона подзвонила матері і повідомила, що знаходиться в підвалі.

На початку березня в окупованій Горлівці було виявлено тіло зниклої Ірини Єрмакової. Про це повідомили користувачі групи "Самооборона Горлівки" в соціальній мережі "Вконтакте".

Причина смерті молодої дівчини досі невідома. Тіло було знайдено в Короленківському ставку.

"Ми вже чекали її додому ... .Але вона не повернулася ... .Вчора її знайшли на Короленківському ставку, мертву ...  Іріна Єрмакова-улюблена дочка і внучка, улюблена і дорога наша подружка ... . Наша Кисуля ... Немає слів, щоб висловити біль втрати !!! Вона жила, дихала, мріяла, любила ... .І в одну мить її життя обірвалося .... "- говорилося в повідомленні.

 Поділитися