MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Доступність громадян до суду. Етап другий. Після реформи судової системи

19.12.2001   

Метою проекту є вивчення доступності суду після завершення дії перехідних положень Конституції України 28 червня 2001. В рамках проектубуде проведено порівняльний аналіз ситуації в таких регіонах України: Львівська, Чернігівська, Вінницька, Дніпропетровська, Херсонська,Запорізька, Харківська, Донецька, Рівненська, Івано-Франківська, Тернопільська та АР Крим.

Подібне дослідження вже проводилось у Львівській, Чернігівській, Вінницькій областях та АР Крим в 2000р., до початку проведення судової реформи. В результаті дослідження було опубліковано рапорт. В планах Фонду "Право і Демократія", повідомляє голова організації Зіновій Сірик, є усунення перешкод, в першу чергу фінансових, в доступності громадян до суду та видання нового рапорту-звіту за результатами проекту.

Наш інформ

 Поділитися