MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Спрощено порядок в’їзду іноземців в Україну

19.12.2001   
До Правил, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.95 р. № 1074, внесено зміни з метою виконання Указу Президента від 15.06.2001 р. № 435 „Про додаткові заходи щодо реалізації права людини на свободу пересування і вільний вибір місця проживання“, відповідно до якого, починаючи з 01.07.2001 р. реєстрація іноземців, які в установленому порядку в’їжджають в Україну, та їх паспортних документів здійснюється тільки в пунктах пропуску через державний кордон України органами Держкомкордону. Подальша реєстрація іноземців, які на законних підставах тимчасово перебувають на території України, та їх паспортних документів в органах внутрішніх справ не провадиться.

Зокрема встановлено, що іноземцю може бути відмовлено з підстав, передбачених законами України, у в’їзді в Україну за результатами співбесіди, яка проводиться в пункті пропуску через державний кордон посадовою особою Прикордонних військ.

Liga Online
 Поділитися