MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Пам’ятнику Сталіну - ні!

21.12.2001   
Представники севастопольських партій і громадських організацій "Просвіти" ім. Тараса Шевченка, товариства білорусів ім. Максима Богдановича, меджлісу кримськотатарського народу, громадського комітету "Український Севастополь", Севастопольської Правозахисної Групи, ОУНу, РУХу, "Товариства українських офіцерів" на засіданні 31 серпня створили громадський антисталінський комітет, метою якого є недопущення побудови у місті пам’ятника катові всіх часів і народів Сталіну.
 Розроблений план заходів і ненасильницьких дій проти намірів міськради включити до порядку денного це питання, у тому числі розглянуті радикальні засоби громадянської непокори комуністичній владі задля недопущення зганьблення героїчної слави міста.
 На засіданні підтверджені плани проведення 8 вересня цього року науково-практичної конференції на тему "Союз слов’янських народів: історичні реалії і політичні спекуляції" до участі в якій запрошуються противники і прихильники панславізму (контактний телефон 54-37-26).
  Микола Владзімірський
 Інтернет-сайт "Українське життя в Севастополі"

 Поділитися