MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Влада проти Людмили Кучеренко

21.12.2001    джерело: ІА "Полтава-факт"
Відома журналістка Людмила Кучеренко вважає, що Національна рада з питань телебачення та радіомовлення України звільнила її з посади представника у Полтавській області абсолютно безпідставно.

До речі, заступник голови Національної ради Віктор Лешик відмовився візувати наказ про звільнення, оскільки теж вважає його незаконним і порадив Людмилі оскаржувати його у суді.

Саме місцевій владі Л. Кучеренко допікає найбільше, викриваючи її фінансові оборудки, наводячи неспростовні докази безвідповідальності, некомпетентності при вирішенні соціальних питань. Л.Кучеренко не тільки подає приклад громадянської позиції журналіста і як президент Полтавського медіа-клубу сприяє підвищенню професійного рівня журналістів області, регулярно проводячи семінари-тренінги, об’єднує демократичний прес-корпус для відстоювання свого права на свободу слова у регіоні, а і редагує газету медіа-клубу "Новий день", передає репортажі на радіо "Свобода". Як представник Нацради з питань телебачення та радіомовлення, Л.Кучеренко захищала права глядачів ТРК "ЮТА", трансляцію якої з подання тієї ж влади припинили кабельні телекомпанії, бо "ЮТА" відкрито виступила проти злочинної діяльності владних мужів. В інтерв’ю інформагенству "Полтава-Факт" Л. Кучеренко заявила, що вона має достатньо знань і досвіду, щоб відстояти свої права. "Я бачу, що все більше затиснутих владою журналістів прозрівають і поповнюють ряди борців за свободу слова", — сказала Людмила Кучеренко.

 Поділитися