MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Луцьку скоєний бандитський напад на журналіста Олега Величка

21.12.2001    джерело: УНІАН

Біля півночі з 11 на 12 липня, у під’їзді житлового будинку на вулиці В’ячеслава Чорновола невідомі зловмисники напали на президента ВАТ "Корпорація "Аверс" Олега Величка, заподіявши йому важкі тілесні ушкодження.

Як повідомив кореспонденту УНІАН завідувач відділенням ургентної хірургії Луцької міської клінічної лікарні Євгеній Комарницкий, у пацієнта перелом двох ребер і струс головного мозку, стан оцінюється як важкий. Колеги по інформаційному відділу телекомпанії "Аверс" впевнені, що цей випадок пов’язаний із професійною діяльністю Олеа Величко.

Довідка УНІАН. До складу "Корпорації "Аверс" входить телекомпанія "Аверс", що є ведучою у Волинському регіоні серед засобів масової інформації. Олег Величко стояв у джерел її створення, керує "Корпорацією "Аверс" і по сьогоднішній день.

Влітку 1999 року розбійний напад був скоєний на директора телекомпанії "Аверс" Володимира Синькевича. По даному факту була порушена кримінальна справа, однак дотепер ніякі результати розслідування не відомі.

 Поділитися