MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Розвідники прокололися на рахунках за прослуховування розмов Кейт Конноллі

04.12.2002   
Розроблена німецькими розвідслужбами операція зі збору інформації про осіб, підозрюваних у терористичній та іншій злочинній діяльності, із тріском провалилася після того, як рахунки за послуги з прослуховування телефонів були спрямовані тим, чиї розмови прослухувалися.

Близько 50 чоловік, що знаходилися під підозрою у правоохоронних органів і спецслужб, одержали рахунки на оплату переговорів по мобільним телефонам за вересень, у яких містилися подібні вимоги.

Багато хто з них знайшли, що їхні телефони прослуховуються, оскільки в рахунках значилися телефонні дзвоники на номер, що виявився записуючим пристроєм, який використовувався розвідслужбою для прослуховування розмов.

На минулому тижні німецька федеральна поліція направила своїм регіональним підрозділам термінову вказівку перевірити, хто саме одержав такі рахунки і чи здогадалися вони про те, що їхні розмови прослуховують. В даний час у Німеччині прослуховується близько 20 000 телефонів.

Daily Telegraph, 1 листопада.
www.inopressa.ru

 Поділитися