MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

"Колективного організатора" підрізано автогеном .

16.12.2002   
Микола Коробко .
У Кривому Розі демонтовано стенд із вітриною для розміщення періодичної компартійної преси. До чого б це?
Прикмети подій, що цими днями мають місце в Кривому Розі, схоже, свідчать про те, що цього разу КПУ всерйоз перейшла набік опозиції. На вулиці імені ХХІІ-го партз’їзду демонтовано стенд із вітриною для розміщення періодичної компартійної преси. Металеві стояки стенду при самісінькій землі зрізала надіслана владою бригада. За умов управління, коли без згоди міського голови не впаде жодна волосинка з голови криворізьця, самоуправства тут не могло бути.

Слід відзначити, що до цього часу в різних кінцях міста вітрини для преси мали лише компартійці і більше ніхто. Поблажливе ставлення міського голови Ю.Любоненка до "авангарду робітничого класу" є загальновідомим. Колишній райкомівський партсекретар "з метою економії коштів" не допустив заміни жодного міського топоніму совєтських часів. Зараз він — наближена до Леоніда Даниловича особа, багато доклав зусиль, лагідно переборюючи протистояння комуністичної частини депутатського корпусу міськради, до присвоєння Президенту звання почесного громадянина міста. І, як кажуть, і цього разу знає, що робить.

 Поділитися