MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Правоохоронці в Одесі проти Блоку Юлії Тимошенко.

18.12.2002   

24 лютого працівники Київського райвідділу міліції Одеси намагалися перешкодити проведенню агітаційного заходу на користь Блоку Юлії Тимошенко. Міліціанти намагалися затримати активіста блоку Володимира Гуменюка і доставити його до райвідділу.

Здійснити свавілля міліції не вдалося лише завдяки втручанню народного депутата України Віктора Шишкіна.

На думку заступника голови обласного виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Федора Нарійчука, "в Одесі передвиборча кампанія триває у жахливих для опозиції умовах."

Політичні партії та блоки, прихильні до Президента України та місцевої влади, мають в Одесі набагато більше можливостей.

На жаль, рекламу Блоку Юлії Тимошенко на жодному з телеканалів не приймають, пояснюючи це перспективою бути одразу закритим чи позбавленим ліцензії.

 Поділитися