MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Європарламент проголосував за розширення прав іммігрантів.

18.12.2002   
З 626 членів парламенту за надання іммігрантам рівних прав із громадянами Європи в частині соціального захисту, права на працю, умов праці і навчання, проголосували 408 депутатів.

5 лютого члени Європейського парламенту звернулися до глав урядів країн ЄС з вимогою надання більших прав для неєвропейців, що працюють у 15 країнах союзу.

З 626 членів парламенту за надання іммігрантам рівних прав із громадянами Європи в частині соціального захисту, права на працю, умов праці і навчання, проголосували 408 депутатів. Проти подібного рішення виступили 89 чоловік, утрималися 28, — повідомляє Mignews.

У своїй резолюції Європарламент визначив, що "представники неєвропейських країн повинні мати визначений уніфікований набір прав, що повинні бути максимально наближені до прав громадян Європи".

Законодавець з Великобританії баронеса Сара Ладфорд, один із авторів парламентської постанови, відзначила, що результати голосування повинні стати "певним сигналом" для урядів європейських країн стосовно приведення в дію планів по розширенню прав іммігрантського співтовариства, чисельний склад якого в Європі наближається до 20 мільйонів.

У доповіді Європарламенту, представленій увазі депутатів, зокрема, вказувалося, що в Європі останнім часом відчувається гостра недостача таких кваліфікованих фахівців, як лікарі, вчителі і фахівці в області високих технологій. Ці ніші можуть бути заповнені фахівцями неєвропейського походження.

Європейський парламент також рекомендував урядам 15 країн надавати неєвропейцям право на проживання на термін не менш трьох років.

Наш.інформ.

 Поділитися