MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Правозахисник з Василькова, звiльнений з-пiд варти, бачить прикмети правової держави в Україні.

18.12.2002   
Глава Василькiвської районної органiзацiї Українського Народного Руху Леонiд Ковальчук, вважає, що його звiльнення стало знаковою подiєю, яка засвiдчила, що в Українi можна вирiшувати полiтичнi проблеми правовим шляхом.
Глава Василькiвської районної органiзацiї Українського Народного Руху Леонiд Ковальчук, обвинувачений у незаконному зберiганнi зброї i звiльнений на початку січня з-пiд варти пiд пiдписку про невиїзд, вiтає незалежнiсть української судової системи вiд полiтичних течiй. „Моє звiльнення стало знаковою подiєю, яка засвiдчила, що в Українi можна вирiшувати полiтичнi проблеми правовим шляхом, що Верховний суд України здатний виконувати свої функцiї i керуватися нормами права, а не тiльки полiтичними замовленнями“, — сказав вiн.

Інтерфакс-Україна
 Поділитися