MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Замкнуте коло невиконання судових рішень.

17.04.2003   
Б.Кусий, м.Сокаль
На жаль, роками не виконуються державною виконавчою службою м.Червонограда рішення судів України про стягнення заборгованості по заробітній платі, а також стягнення сум відшкодування шкоди, заподіяної на виробництві. Не допомагають і звернення до високих державних інстанцій.

Роками не виконуються державною виконавчою службою м.Червонограда Львівської області рішення судів України про стягнення заборгованості по заробітній платі, а також стягнення сум відшкодування шкоди, заподіяної на виробництві. Тим самим посадові особи цієї державної служби грубо порушують вимоги Закону України "Про державну виконавчу службу".

В немилість до державної виконавчої служби м.Червонограда попали такі стягувачі, які мають отримати належні їм виплати, як добродії Беспалько Й.С., Цебровський М.П., Іванкевич В.М., Пустельник С.Г. та багато інших громадян. Дехто з них вже чекає більш ніж чотири роки з моменту звернення до державної виконавчої служби.

Неодноразові звернення до різних державних інстанцій, на жаль, теж не сприяють виконанню рішень судів — вони так і не виконуються. І порушення конституційних прав громадян України тривають.

 Поділитися