MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Миколаєві члени УНП взяті під контроль міліції

09.12.2003   
06.03.2003 року дільничний Ленінського районного відділу внутрішніх справ м. Миколаєва відвідав одну із членів нашої партії і попередив її про те, що вона занесена до так званої „групи ризику“ як активний член РУХу.

11.03.2003 року під час спроби з’ясувати, з якою метою і за чиїм наказом дільничний відвідував одного із членів партії, він відмовився говорити і послався на те, що виконує накази начальника Ленінського районного відділу полковника міліції Дробота Анатолія Олександровича.

Після цього відбулася розмова зі старшим лейтенантом міліції Катазовою Ольгою Іванівною. Вона заявила, що в районному відділі є списки всіх людей, які належать до партії, і дільничні мають повне право перевірити будь-кого з метою профілактики.

Виконуючий обов’язки заступника начальника Ленінського районного відділу внутрішніх справ м. Миколаєва Бутрін Віктор Васильович сказав про те, що такі перевірки були необхідні, щоб зберегти порядок у місті, так як їм стало відомо про проведення нових акцій „Повстань, Україно!“.

На пояснення голови Миколаївської обласної організації УНП В. Гуріна про порушення працівниками міліції ст.22 Розділу ІІ Закону України „Про політичні партії“ та Конституції України виявилося, що працівники міліції, навіть, не знають про існування такого Закону.

„Це ще раз підтверджує те, що в Україні будується поліцейська держава,“ – прокоментував ситуацію В. Гурін.

Наш інформ.

 Поділитися