MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

БЮТ клопотатиме перед судом про притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб ’Студіі 1+1’, якщо вони не спростують недостовірні відомості про Тимошенко

06.04.2004   
Блок Юліі Тимошенко клопотатиме перед судом про притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб "Студії 1+1", якщо вони не спростують недостовірні відомості про лідера блоку.

Як повідомили УНІАН у прес-службі БЮТ, постановою державного виконавця на генерального директора ТОВ ТРК "Студія 1+1" Володимира Оселедчика накладено штраф у розмірі 340 грн. за невиконання рішення Оболонського районного суду Києва на користь Тимошенко.

БЮТ нагадує, що рішенням Оболонського райсуду Києва від 28 травня 2002 року визнано такими, що не відповідають дійсності, порочать честь, гідність та ділову репутацію Тимошенко відомості, поширені на телеканалі "Студія 1+1" під час проведення передвиборних теледебатів.

Рішенням суду зобов’язано Товариство з обмеженою відповідальністю "ТРК "Студія 1+1" надати Тимошенко в прямому ефірі на телеканалі "Студія 1+1" ефірний час для спростування зазначених недостовірних відомостей.

Рішення суду набрало законної сили ще в грудні 2002 року, але до сьогоднішнього дня "Студією 1+1" воно не виконане, і не виконується вже понад шість місяців.

Згідно із Законом України "Про виконавче провадження", на генерального директора "Студії 1+1" Оселедчика вже був накладений штраф за невиконання рішення суду, а у зв’язку з тим, що рішення і надалі не виконується - накладений штраф у подвійному розмірі.

При подальшому ігноруванні судового рішення та його невиконанні і буде порушено клопотання перед судом про притягнення до кримінальної відповідальності посадових осіб ТОВ ТРК "Студії 1+1", повідомляє прес-служба БЮТ

09.06.2003, Інститут масової інформації, http://imi.org.ua/
 Поділитися