MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Президент України Л.Кучма: “Чимало з тих, кому зараз вигідно убиратися в тогу захисника свободи преси, насправді хочуть нового контролю над нею”

06.04.2004   
Президент України Л.КУЧМА у своєму виступі перед працівниками ЗМІ з нагоди Дня журналіста в Маріїнському палаці підкреслив, що для нього як Президента України "забезпечення свободи слова залишається одним із найважливіших завдань". Він відзначив, що підтвердженням цьому є "підписаний на початку квітня нинішнього року закон України, який забороняє цензуру".

Як сказав Президент України, "ви чудово розумієте, що чимало з тих, кому вигідно зараз убиратися в тогу захисника свободи преси, насправді хочуть нового контролю над нею". І саме уникнути цього, підкреслив Л.КУЧМА, і покликана масштабна політична реформа, яка зробить країну більш демократичною.

UNIAN


 Поділитися