MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Директор радіостанції "Континент" звернувся з відкритим листом до Президента

06.04.2004   

30-10-2003 Директор радіо “Континент” Сергій Шолох звернувся з відкритим листом до Президента України, в якому просить Леоніда Кумчу не допустити припинення мовлення його радіостанції.

За словами Сергія Шолоха, з достовірних джерел йому стало відомо, що керівництво Адміністрації Президента України “віддало негласне розпорядження силовим органам, структурам Держкомзв’язку та податковим органам вжити невідкладних заходів для припинення мовлення “ЦЗМІ “Медіа-центр” (Радіостанція “Континент”). Через те, що на хвилі радіостанції “Континент” мовлять іноземні інформаційні служби: “Голос Америки”, ВВС, “Німецька хвиля”, “Польське радіо”, Сергій Шолох схильний вважати, що будь-які дії проти його радіостанції можна розцінювати як дії проти присутності в інформаційному просторі України вищезгаданих інформаційних служб. “Зважаючи на зовнішньополітичну ситуацію України, пов’язану з островом Тузла, будь-який тиск на ЗМІ викличе негативну реакцію західних країн та буде передусім вигідний Росії", — йдеться у листі.

(Моніторинг Інституту масової інформації)

 Поділитися