MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«У Верховній Раді України євреїв більше, ніж в ізраїльському кнесеті», — сказав під час зустрічі з громадськістю Полтави відомий єврейський письменник Едуард Ходос

06.04.2004   

Ця творча зустріч з нашими земляками була організована президентом Полтавського обласного медіа-клубу Людмилою Кучеренко і відбувалася вона
13 листопада у конференц-залі Полтавської облпрофради.

Е. Ходос, автор численних книг-бестселерів про єврейські організації, розповідав полтавцям страшні і жахливі речі. Не всі могли вислухати до кінця ту гірку правду. Дехто зривався з місць і кричав письменнику: «Провокатор!» і в пориві гніву залишав зал. Та подібні «привітання» лише підігрівали гостя Полтави. Адже він неодноразово зазначав, що треба вести боротьбу не з його словами та книгами, а з тим реальним фактажем, яким він оперує.

Про розпад СРСР Едуарду Ходосу було відомо заздалегідь, коли він, ще як голова іудейської общини міста Харкова, стажувався у Нью-Йорку в організації «Хабад». У цьому єврейському мозковому центрі чітко знали всю розкладку наперед. Письменнику  зрозуміло також, чому Україна лишилася без ядерної зброї. Як зазначив Е. Ходос, «Хабад» будувався за принципом «фюрера» і є унікальною течією в іудействі. Унікальність полягає в тому, що це вже не сіонізм, а єврейський фашизм. Це — іудо-нацистська секта, представники якої не знімають своїх типово-чорних капелюхів навіть при зустрічах із президентами країн. Тому у своїй останній книзі єврейський письменник Е. Ходос закликає: «Смерть хабадським окупантам!».

Е. Ходос розповів полтавській громадськості, що за останнім переписом населення в Україні євреями визнали себе 103,4 тис. громадян. За єврейською статистикою, їх 90 тисяч у 47- мільйонному населенні України. А у Верховній Раді пропорція зашкалює: понад 40% народних депутатів — євреї (п’ятеро з них обрано на Полтавщині). Тож, не випадково  Е. Ходос зазначив, що у Верховній Раді України євреїв більше, ніж в ізраїльському кнесеті. Ніде більше в Європі такої пропорції немає.

В інших країнах євреїв також багато, однак в інших країнах люди живуть по-людськи. Чому подібна ситуація не вимальовується в Україні? Єврейський письменник так прояснив цю ситуацію: «В інших країнах єврейський капітал домінує за межами національної політики. В Україні ж єврейський капітал перетворився на саму національну політику. А це вже — все...» Саме після цих слів полтавці зрозуміли, чому Віктора Ющенка, лідера блоку «Наша Україна» хтось хоче звинуватити в нацизмі, малюючи його в есесівській формі. Тут, як мовиться, доморощені єврейські фашисти прагнуть із шкіри вилізти аби перекинути тінь на справжнього патріота України.

Чому Президент Кучма безсилий у боротьбі з єврейськими олігархами? А тому, відповів Е. Ходос, що найкрутіший єврейський олігарх — Пінчук є рідним зятем нашого гаранта.

Синтез єврейського фінансового та політичного капіталу і призвів до того, що в Україні за короткий термін чисельність населення скоротилася на 5 мільйонів чоловік. Як зазначив Е. Ходос, єврейський парадокс в Україні полягає в тому, що у владу нашої країни пішли не євреї-академіки, а євреї-таксисти. На думку Е. Ходоса, «Кобзон керує Ринатом, тому й поставили співаку пам’ятник у Донецьку».

Євреї створили Федеральний резерв США, який завалив доларами увесь світ, євреї керують всесвітнім інформаційно-медійним простором. Тому ця братія, упевнений Е.Ходос, ніколи не допустить, щоб в Україні в політичному вимірі перемогли національно-демократичні сили. На думку Е.Ходоса, саме єврейська фінансово-політична олігархія несе відповідальність за те, що в Україні у 70-річчя трагедії голодомору підвищено ціни на хліб — подібну історичну паралель письменник охарактеризував як «театр абсурда».

Як українські «талмудили» бачуть майбутнє держави? На думку Е. Ходоса, події розвиватимуться так: навесні наступного року уряду Януковича зроблять «обрізання». Замість нього поставлять такого Прем’єр-міністра, який має бути єдиним кандидатом від влади. Хто ним стане? Е. Ходос прогнозує, що С. Тігіпко. Чому він? Харківський письменник розповів — тому, що свого часу комсомольця С. Тігіпка посадили у крісло керівника фінансової установи, яку в Дніпропетровську називали «Банком Абрама» — «Приватбанком». Е. Ходос говорив полтавцям, що представники «Банку Абрама» віднесли папі (Леоніду Кучмі) багато мільйонів, щоб колишній комсомолець доріс до рівня віце-прем’єр-міністра, а згодом став керівником Нацбанку. Ось так хазяї «Банку Абрама» заволоділи всіма фінансами України. А тепер залишилося зробити останній антиукраїнський крок — націлити могутність єврейського фінансового капіталу на приватизацію державного політичного олімпу. Щоб і глава держави був слугою «Абрама». Е. Ходос застеріг полтавців: «Єврейський фашизм страшний тим, що він — незримий, як чорнобильська радіація». Але як і радіацію, цей фашизм можна виміряти, знаючи велику кількість фактажу. А після виміру з ним треба боротися. Боротися, щоб Україна не була перетворена на другу історичну прабатьківщину «синів Ізраїлевих». Подібна доктрина, як запевнив Е. Ходос, уже розробляється. На базі того, що колись на наших землях жили хозари, які сповідували іудаїзм. Саме тому іудо-нацистські сектанти, говорив Е. Ходос, святим для себе місцем вважають місто Любавичі, розташоване на зіткненні кордонів Росії, України та Білорусії — в самому епіцентрі слов’янського світу. Тому єврейські олігархи України й зацікавлені в тому, щоб наші громадяни отримували менші зарплати та пенсії. Щоб вони виїжджали з України в інші країни й поголовно вимирали на своїй рідній землі. Це робиться для того, щоб у перспективі з’явився «Північний Ієрусалим» — на теоретично обґрунтованій доктрині другої «землі обітованої». Щоб він був таким же штучним, як і сама держава Ізраїль, — у чому абсолютно не сумнівається Е. Ходос.

Отож, шановні добродії, багато, дуже багато залежить від наступних виборів. Саме тому єврейські олігархи хочуть позбавити народ України можливості всенародно обирати президента країни. Бо вони знають, що у цьому разі політичні фігури, на зразок далеко не політичної одіозної персони Кохане, ніколи не переможуть. Вони можуть перемогти лише тоді, коли президента обиратиме Верховна Рада, з якою не може конкурувати, як говорив єврейський письменник Е. Ходос, навіть ізраїльський кнесет (Ігор Червчатий, “Полтавська думка-2000”, 21 листопада 2003 року)

Полтавський обласний медіа-клуб, №57, 24 листопада 2003 р.

 Поділитися