MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

25 грудня біля 4-ї ранку у м. Фастові (Київська область) скоєно хуліганський напад на заступника головного редактора журналу «Пам’ятки України» Олександра Неживого.

06.04.2004   

Члени міської організації Української народної партії вважають цей напад невипадковим, оскільки 25 грудня Фастівський міський суд мав розглянути скаргу його сина, голови міської організації УНП Івана Неживого, до Фастівського міськвиконкому, який своїм рішенням заборонив збирати в центрі міста підписи за всенародне обрання Президента України.

А за тиждень до цього, так само «випадково», машина збила голову Фастівської організації партії «Батьківщина» Броніславу Ситник.

Син журналіста повідомив, що останні кілька тижнів помітив за собою постійне стеження осіб у цивільному, а минулого тижня його попередили про можливу фізичну розправу за політичну діяльність.

(«Свобода», №51, 30 грудня 2003 р.)

 Поділитися