MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

28-01-04 Володимир Бойко повідомив ІМІ про те, що проти нього знову порушено кримінальну справу

06.04.2004   

Він зазначив, що Генеральний прокурор України наказав скасувати постанову про закриття кримінальної справи проти журналіста Володимира Бойка і знову притягнути його до кримінальної відповідальності. Про це журналісту повідомила суддя Київського районного суду м. Донецька Інна Масло, в провадженні якої перебуває позов Володимира Бойка про відшкодування шкоди, завданої незаконним притягненням до кримінальної відповідальності. Кореспонденти ІМІ звернулися до Прес-секретаря Генеральної Прокуратури України Оксани Соколової із проханням підтвердити інформацію про чергове порушення кримінальної справи проти журналіста Володимира Бойка, але вона відповіла, що наразі про чергове порушення справи їй нічого не відомо.

(Інститут масової інформації, 09.02.2004)

***

30-01-04 Генпрокуратура офіційно спростовала заяву Бойка щодо порушення проти нього чергової кримінальної справи. Пресс-секретар Генерального Прокурора України Оксана Соколова повідомила ІМІ про те, що працівники Генеральної Прокуратури ретельно перевірили, на прохання кореспондентів ІМІ, інформацію щодо чергового порушення проти журналіста Володимира Бойка кримінальної справи. За словами Оксани Соколової, перевірка встановила, що інформація про порушення кримінальної справи проти пана Бойка вчетверте, не відповідає дійсності.

Інститут масової інформації, 09.02.2004

 Поділитися