MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Господарчий суд розпочав судові дії проти П’ятого каналу, заявляє Ющенко

06.04.2004   

Суд розпочав судові дії проти П’ятого каналу стосовно відкликання ліцензії на мовлення. Про це повідомив лідер “Нашої України” Віктор ЮЩЕНКО, говорячи про наступ влади на опозиційні ЗМІ.

Лідер “Нашої України” припускає, що влада на цьому не зупиниться і продовжить ревізію українського інформаційного простору: “Якщо за вісім місяців до виборів затуляють рота одразу двом дуже популярним засобам масової інформації (газета “Сільські вісті” та Радіо “Свобода” – УНІАН) – значить, будуть і наступні “незручні” мас-медіа, як центральні, так і регіональні”. За словами В.ЮЩЕНКА, він володіє інформацією про те, що Господарський суд розпочав судові дії проти П’ятого каналу стосовно відкликання ліцензії на мовлення.

Проте, В.ЮЩЕНКО наголошує, що “не треба впадати у відчай. Настане час, коли особи, причетні до політичної цензури, понесуть відповідальність згідно з Кримінальним кодексом України”. 

(UNIAN, 12.02.2004 16:56)

 Поділитися