MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

“Кривосуддя”

08.04.2004   

Не так давно групу працівників Житомирської обласної податкової інспекції затримали за хабарництво, підробку документів і за те, що займалися вони справжнім рекетом на дорогах, безпричинно затримували людей і мордували їх в службових кабінетах. Та от диво: встановивши ці факти, суддя Богунського районного суду м. Житомира С. Башинський... гречно вклонився затриманим і вибачився перед ними. Ось і вийшло: Житомирське обласне управління з боротьби з організованою злочинністю і корупцією фактично схопило за руки нечесних податківців у міліцейських погонах, а суд відпустив їм гріхи.

Вища рада юстиції на роботу в судові органи останнім часом направляє здебільшого міліціонерів та прокурорів, які дискредитували себе у правоохоронних органах, тож не дивно, що такі люди, одягнувши суддівські мантії, чинять кривосуддя.

(“Сільські вісті”, №45, 17 квітня 2003 р.)
 Поділитися