MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Що відбувається в Мукачеві.

09.04.2004   
Наталiя Ковальчук
Автор розповідає, як пан Медведчук будує дачу у Закарпаттi. Закарпаття стало тим проклятим мiсцем, де новоспечений Дракула в’є собi родове гнiздечко

Шановнi колеги,

Цi новини настiльки важливi i індикаторне знаковi для України, що варто про них знати - що вiдбувалося насправдi. Однозначно, що вiдомостi про це будуть або перекрученими у центральнiй пресi, або просто замовчаними. Подiї, про якi йдеться, будуть дуже заразними, а для населення країни - бiльш небезпечними, нiж СНIД.

Пан Медведчук будує дачу у Закарпаттi. Не на Багамах, бо пiсля того, як поліція за кордоном стала цікавитись деякими суб’єктами української політики, у них виникло бажання осiсти на батькiвщинi. Будує без жодного попереднього дозволу на вiдведення бiля 35 гектарiв карпатської землi.

Закарпаття стало тим проклятим мiсцем, де новоспечений Дракула в’є собi родове гнiздечко. Перевiряються та вiдпрацьовуються брутальні технологiї захоплення влади та пiдкорення народу. На територiї "Срiбної землi" (iсторична назва Закарпаття) йде небачена за iсторiю незалежної України чистка кадрiв. На ключовi посади держслужби насаджуються виключно есдеки. Хай некомпетентний, хай безграмотний, хай дурний, хай бандит, головне - був би готовий служити СДПУ (о).

Особливо трагiчно це тодi, коли призначена людина, яка ранiше була i компетентною i грамотною, перестає користуватися людською логiкою i переходить на рiвень "безмозглого винтика адської" машини.

Природоохоронні громадські організації Закарпаття вiдразу вiдчули цi кадровi змiни, коли управлiння екологiї в областi навеснi очолив один iз вiрних членiв цієї партiї. Спочатку він припинив вiльне спiлкування iз громадськiстю, а пiзнiше призначив сам собi Громадську Раду iз обраних лояльних осiб. Вони однозначно не будуть турбувати його рiзними запитами - попередня Громадська Рада дозволяла собi такi неподобства.

У Закарпаттi, бiля СДПУ(о) сьогоднi впевнено тусується та годується кримiналiтет регiону i iнших областей. Чистка кадрiв, як i всi iншi "процедури", робляться у Закарпаттi через одну iз (як висловлювалися мукачiвцi) "розмовляючих голiв СДПУ(о)" - пана Рiзака (величає себе губернатором Закарпаття). Окрiм чистки кадрiв, йде дуже iнтенсивний, за способом бандитський, перерозподiл власностi на користь членiв партiї - в м. Ужгородi особливо вiдверто i цинiчно йде вiйна навколо ринкiв i, навiть, мiських туалетiв.

Мукачiвцi, шляхом не простих виборiв (есдеки кримiналiзували все, що тiльки змогли i навезли у мiсто пiд час виборiв купу рекетирiв), все ж таки обрали собi того мера, який влаштовує бiльшiсть населення - не-есдека Василя Петьовку. Тому, на найближчий час, всi сили СДПУ(о), його зомбованого грошима та заляканого прямими бандитськими дiями оточення, всi нечистi методи i технологiї були кинутi на повалення народно обраного мера i пiдкорення занадто гордого населення мiста. Центральнi телевiзiйнi канали передавали абсолютно протилежну за змiстом iнформацiю iз цього приводу.

Не вдалося есдекам насадити свою людину у мери Мукачева. Тодi сам Президент України (мабуть, також зомбований), опускається до того, що видає Указ, яким вiдмiняє результати виборiв мера у м. Мукачево i призначає тимчасово виконуючим обов’язки мера чергового есдека. Указ однозначно є антиконституцiйним i заперечує принципи Європейської Хартiї про мiсцеве самоврядування, яку Україна ратифiкувала. Пiсля усного оголошення цього указу намiсником Рiзаком частинi депутатiв облради, "правоохоронцi" iз автоматами захоплюють мукачiвську мерiю (власнiсть мiста) i не пускають туди народно обране, легiтимне згiдно з Конституцiєю України мiсцеве керiвництво.

Враховуючи бажання органiзаторiв цього шабашу замовчати реальний хiд подiй у Закарпаттi, пропонуємо Вашiй увазi одну iз публiкацiй у пресi краю iз цього приводу.

Можна додати, що саме мешканцям Мукачiв-ського району вдалося у свiй час зробити майже неможливе - ще пiд час iснування Радянського Союзу вони протестами зупинили будiвництво стратегiчної вiйсь-кової Пiстрялiвської радiолокацiйної станцiї. До сих пiр її покинута колосальна бетонна будiвля як пам’ятник цiй перемозi стирчить над регiоном.

Закарпатський екоклуб "Рутенія"
[email protected]

 Поділитися