MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В акредитації відмовити!

09.04.2004   
Олексій Свєтіков
Кремінська районна державна адміністрація не дала погодження на акредитацію журналіста газети Кремінської міської ради "Міські вісті".

"На підставі ст. 27 Закону України "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні", Кремінська районна державна адміністрація не дає погодження на акредитацію журналіста газети Кремінської міської ради "Міські вісті".

Відповідь такого змісту за підписом керівника апарату райдержадміністрації Л.Колесніченко отримана днями на заяву редактора газети "Міські вісті" Ірини Чорнобай щодо акредитації видання при Кремінській РДА. Відмовились акредитувати журналіста газети і в районному відділі УМВС - порадили звернутися до прес-центру УМВС по Луганській області.

Газета "Міські вісті" зареєстрована наприкінці минулого року, засновником газети є Кремінська міська рада, яка має перманентно складні відносини з керівництвом райдержадміністрації.

 Поділитися